Bereik ons op: 035-533 70 05

Dag Blauwe Envelop

Na 100 jaar in gebruik te zijn geweest heeft de belastingdienst dag blauwe envelopbesloten om stap voor stap te stoppen met het versturen van informatie per post.

Er is besloten om steeds meer digitaal te laten verlopen. Dit zal niet gaan via uw e-mail, maar een berichtenbox op MijnOverheid.nl. In eerste instantie zullen alleen de berekeningen voor de toeslagen toegezonden worden. De brieven voor de aangifte inkomstenbelasting over 2015 zullen begin 2016 zowel digitaal als per post verzonden worden.

Er zal een periode zijn dat berichten zowel digitaal als per post verzonden worden. Over een periode van twee jaar zal de blauwe envelop per post steeds meer verdwijnen.

Om jouw digitale post te kunnen inzien zal je eerst een account moeten aanmaken op MijnOverheid.nl
De uitleg hierover vind je op de site van de Belastingdienst.

Profit First
Twinfield Expert
Officieel partner van ikwordzzper.nl

van der Zwet Administratieve Dienstverlening maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De instellingen voor cookies zijn voor deze website gezet op 'toestaan' om je de best mogelijk ervaring te geven bij het browsen van onze website. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website of je klikt op "akkoord" dan stem je in met deze instelling. Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan anderen, maar zullen gebruikt worden voor het analyseren en optimaliseren van het gebruik van onze website.

Sluiten