Administratiekantoor van der Zwet

TAKE YOUR BUSINESS TO PROFIT

Werk aan je bedrijf door te werken aan jouw money mindset

Iedereen heeft zowel motiverende als blokkerende gedachten. We weten dat ze er zijn, maar soms moeten wij er naar op zoek. Vooral de belemmerende gedachten zijn niet altijd herkenbaar omdat ze verpakt kunnen zijn in spreuken en gezegden. Ondanks dat zijn ze wel van invloed zijn op onze gedachten, ons handelen en ons zelfvertrouwen. Een nadeel van de belemmerende gedachten is dat deze op een negatieve manier kunnen doorwerken in je bedrijf en in privé.

Geld is een van de gebieden waarop wij blokkerende gedachten hebben. En ook al ga je als ondernemer een sneltrein in qua persoonlijke ontwikkeling: niet elk gebied pakken we even goed of snel aan. Zo is de money mindset vaak één van de laatste punten waaraan gewerkt wordt. Niet omdat we het niet willen maar omdat we hier gewoon geen tools voor hebben gekregen vanuit onze jeugd en onze opvoeding. Maar vaak ook omdat ons geleerd is dat praten over of gefocust zijn op geld ‘not-done’ is. Maar geld is meer dan alleen een bedrag op je bankrekening of een briefje papier in je portemonnee. Geld en jouw gedachten hierover beïnvloeden je zowel zakelijk als privé, wordt het dan niet tijd om een te zorgen voor een motiverende money mindset?

Dat jij nu op deze pagina uitkomt betekent dat jij aan jouw money mindset wil werken!

En dat vind ik geweldig. Waarom?

Omdat het verbeteren van je overtuigingen op het gebied van geld je zo veel gaat brengen in zowel jouw bedrijf, jouw zelfvertrouwen als privé!

Met het e-boek ‘Grow Your Money Mindset‘ ga je actief aan de slag om jouw belemmerende gedachten te vinden.

Maar het allerbelangrijkste: je gaat ze aanpakken en veranderen!

Aan het einde van het e-boek ga je ze zelfs
vervangen met nieuwe positieve geld overtuigingen.

Wat ontvang je?

Het Nederlandstalige e-boekGrow Your Money Mindset

Inclusief:

  • meerdere oefeningen  
  • 4 worksheets
  • lijst met meer dan 30 overtuigingen op het gebied van geld