Profit First DAG

21 maart 2019

Stel jij jouw winst al veilig?

Basic Workshop

Heb je het boek Profit First gelezen, maar ben je er nog niet mee gestart!
Heb je enthousiaste verhalen gehoord over Profit First en wil je er meer over te weten komen?
In Hilversum wordt de basis uitgelegd voor ondernemers die nog niet (volledig) gestart zijn met deze methode ! Door mee te doen aan het geldspel kan je direct zelf ervaren wat dit systeem voor jouw bedrijf kan betekenen.

Advanced Workshop

Werk je al wat langer met Profit First en zou je er graag meer mee doen? Wil je een Financial Freedom Fund creëren? Wil je Profit First ook privé toepassen? Of loop je vast in het verdelen van jouw ontvangsten?
Heb je andere vragen over Profit First of onddernemerschap?
Kom dan naar onze gevorderden workshop in Almere!

Herken je jezelf in een van de volgende punten?

Elke ondernemer start zijn/haar bedrijf met  een soortgelijke gedachte:
‘Ik ga met mijn vaardigheden en skills mijn eigen bedrijf starten, anderen helpen en een goed inkomen verdienen‘.
Helaas blijkt regelmatig dat een of meerdere punten hiernaast op veel ondernemers van toepassing is. En er meestal is er niet voldoende kennis uit de situatie te komen.
Maar door je te verdiepen in en aan de slag te gaan met Profit First zul je een positieve ervaring creëren. Je gaat je mindset veranderen wanneer je jouw geld gaat managen en winst reserveert bij elke betaling die je ontvangt. 

Iedereen verdient aan jouw bedrijf, behalve jij.

Je bedrijf loopt goed, heel goed, en toch blijft er niet méér over.

Soms lijkt het geld er harder uit te vliegen dan dat het binnenkomt.

De financiële overzichten uit je boekhouding lees je amper.

Je maakt je zorgen om de belastingslag, waarvan je weet dat hij gaat komen.

Winst is een toevalstreffer. Je hoopt dat er wat overblijft...

Je hebt geen grip op je cijfers.

Maak altijd winst

Ontdek wat de Profit First methode voor jou kan betekenen. Leer de juiste beslissingen te maken en te sturen op succes. En maak winst bij iedere factuur die betaald wordt.

Financiën

Profit First is de meest leuke, praktische en toegankelijke manier om je financiën te managen. Zonder ingewikkelde overzichten, termen of formules.

Z

Inzicht

Er is altijd voldoende gereserveerd voor de belastingen, leveranciers én je eigen salaris! En je kan je geld managen door naar je bankrekeningen te kijken. En krijgt hierdoor grip op je cijfers en stelt jouw winst veilig.

Verdieping in jouw bedrijf

Met het toepassen van Profit First zal jouw inzicht in jouw bedrijf groeien. Door dit inzicht ontstaat er rust in jouw bedrijf waardoor ideeën en wensen de ruimte krijgen om te ontstaan.  Profit First is aan te passen aan elke fase waarin jouw bedrijf zich bevind.

Wat is Profit First?
Wat leer je in de workshops?

Profit First is een methode om te sturen op geldstromen waarbij zowel naar het verleden als naar de toekomst wordt gekeken. Een van de pijlers van Profit First is dat je als ondernemer winst en jouw salaris voorop gaat stellen. Hierdoor ontstaat er rust en inzicht in jouw bedrijf waardoor groei en ontwikkeling weer mogelijk zijn.

De basisprincipes van Profit First

Binnen Profit First werk je maar met een klein aantal principes waardoor het door iedereen te gebruiken is.

Een simpele en eenvoudige methode om je financiën te managen

Door het gebruik van een aantal bankrekeningen kan jij jouw geld managen en heb je altijd inzicht in jouw stand van zaken. Je weet of je jouw leveranciers, de belastingdienst en jouw eigen salaris kan betalen.

De belangrijkste reden waarom ondernemers van een groeiend bedrijf er niet in slagen meer winst te maken en hun doelen te bereiken.

Ga jij dingen anders aanpakken als jouw bedrijf groeit of blijft je doorgaan zoals je altijd deed?

Basis workshop: je kan de volgende dag direct met deze methode aan de slag

Door de informatie en de inzichten die je krijgt tijdens de workshop kan je zelf aan de slag met de Profit First Methode.

Advanced workshop: je leert hoe je Profit First nog verder kan aanpassen aan jouw wensen

Tijdens de workshop gaan wij in op hoe jij de Profit First Methode nog meer passend voor jouw bedrijf kan maken.

Over mij

In 2009 ben ik mijn kantoor gestart om aan ondernemers een correcte en complete boekhouding te kunnen geven. Ook het vergroten van het begrip van de cijfers en de belastingen door uitleg in makkelijke taal vond ik erg belangrijk.

Wel zag ik regelmatig dat er niet al te netjes werd omgegaan met het binnenkomende geld. En dat kon wel eens problemen opleveren bij sommige ondernemers. Hierom ben ik op zoek gegaan naar een prettige en eenvoudige oplossing. Deze vond ik in Profit First; na het zelf toegepast te hebben in mijn eigen bedrijf met positieve resultaten ben ik het ook bij klanten gaan toepassen. Die er net zo enthousiast over waren.

Naast het begeleiden van en het vergroten van het inzicht in cijfers bij ondernemers ben ik steeds meer de winstadviseur en sparringspartner voor de ondernemer. Samen gaan we voor eenvoud, inzicht en begrip en een gezonde groei van het bedrijf, waarbij jij als ondernemer aan het stuur staat.

Testimonials

“Bianca staat ontspannen voor de groep. En legt duidelijk en met veel enthousiasme het systeem Profit First uit”

Michelle

“Door de workshop ben ik erachter gekomen dat ik ruimte heb om bij te dragen in onze huishoudpot. En dat terwijl ik dacht dat ik die alleen maar leeg trok. “

Priscilla

“Door het toepassen van Profit First ontvang ik eindelijk regelmatig een inkomen uit mijn bedrijf.”

Anoniem

Een greep uit het aanbod

Basic Workshop Hilversum

Tijdens de workshop op 21 maart 2019 bij ons op kantoor leer je de basisprincipes van Profit First. En kan je na afloop er direct mee aan de slag

Advanced Workshop Almere

Na deze gevorderden workshop weet jij hoe je Profit First zo kan aanpassen dat het nog beter bij jouw bedrijf en jouw wensen past.

Profit First Online Cursus

Ga zelf aan de slag met de online cursus Profit First. In een aantal lessen leer je de systematiek en bereken je jouw eigen percentages.

Vind rust.
Krijg inzicht.
Bepaal je doelen.
Beloon jezelf met winst.

Geef jezelf en jouw bedrijf een kado waar je heel lang mee kan doen:
zet je winst en jouw salaris voorop en geniet van het ondernemerschap.
Door het gebruik van simpele methoden kan je doelen behalen, waardoor
je zal groeien als persoon én als ondernemer.

Ik wens jou een winstgevend bedrijf toe!