fbpx
Logo Administratiekantoor van der Zwet

Profit Boost Call!

Antwoord op jouw ondernemersvragen

Ben jij een veelzijdige, ambitieuze ondernemer die een winstgevender bedrijf wil opbouwen zonder stress en chaos? Zit je met (ondernemers)vragen die je maar niet beantwoord krijgt. Of wil je nu eens duidelijkheid over bepaalde administratieve onderwerpen of de belastingen? Lees hieronder verder, want Bianca van Administratiekantoor van der Zwet staat klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar zakelijk en financieel succes!

Stel je voor dat al jouw vragen over boekhouding, belastingen, Profit First, geldmanagement en andere essentiële aspecten van het ondernemerschap beantwoord worden. Onze “Profit Boost Call” is dé ultieme oplossing voor degenen die nog niet klaar zijn om met een boekhouder te werken of daar nog niet toe in staat zijn.

Waarin onderscheid onze call zich:

tijdsbesparende oplossing

Geen uren zoeken om tientallen tegen-strijdige antwoorden te vinden. Ontvang gerichte antwoorden op jouw vragen van een expert.

begrijpelijke taal

Veel termen van de belastingdienst en andere partijen worden in duidelijke taal en normale woorden uitgelegd.

persoonlijke groei

Door de nieuwe informatie en kennis die je tijdens deze call opdoet groei jij als ondernemer én persoon.

toegang tot opname

Tijdens de call komt er  veel informatie op je af wat overweldigend kan zijn. Daarom krijg je na de call nog 6 maanden toegang tot de opname hiervan.

deskundige begeleiding

Met meer dan 20 jaar ondernemerschap en alle opleidingen (Profit First Professional, belastingconsulent, Lean Yellow Belt), etc. heb je Bianca en haar  enorme  bron van kennis binnen hand-bereik.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Laat onwetendheid over de regels of financiële zorgen je niet tegenhouden om een winstgevende bedrijf en het leven te creëren dat jij wenst. Zet de eerste stap richting financiële vrijheid en rust: boek vandaag nog jouw “Profit Boost Call”!

Elke maand zijn er enkele boekingen mogelijk. Om jouw plek veilig te stellen hoef je enkel op de knop ‘Boek mijn Profit Boost Call!’ te klikken. Na betaling kan je direct jouw afspraak inplannen.

Investeer vandaag nog in jezelf en je bedrijf. Laten we samen de reis naar een winstgevende en inspirerende toekomst starten!

Hoe jij over geld denkt én hoe jij met jouw geld omgaat
beïnvloedt het succes van jouw bedrijf

De onderdelen van een Profit Boost Call

1- Investeer in een 'Profit Boost Call'

Via de kop hieronder investeer je in een Profit Boost Call

2- Boek jouw 'Profit Boost Call'

Direct na jouw betaling kan je jouw afspraak online inplannen.

3- Vul de voorbereiden de vragenlijst in

Direct na het inplannen van jouw afspraak ontvang je een e-mail met een vragenlijst ter voorbereiding op onze afspraak. Zorg dat je deze invult.

4- Stel je vragen tijdens de Profit Boost Call

Tijdens de call krijg je antwoord op de vragen die jij vooraf in het formulier doorgegeven hebt. Wanneer er tijd voor is worden ook de vragen die tijdens de call opkomen beantwoord.

5- Ontvang toegang tot de opname

Je ontvangt een link naar de opname van de call zodat je deze op elk moment kan terugkijken. Je krijgt 1 jaar lang toegang.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Wat anderen zeggen…

“…de zon schijnt in mijn hoofd na mijn overleg met financiënheld Bianca”

Investering: €125,– (excl. BTW)

Sinds 2009 ben ik al werkzaam als boekhouder en belastingconsulent. Destijds ben ik gestart met als missie om iedere ondernemer een kloppende administratie te laten hebben. En zeker een goede boekhouding is van belang voor een bedrijf, maar wat nog belangrijker bleek te zijn was begrip van het ondernemerschap en geldzaken.

Want een goedlopend bedrijf hebben zonder begrip van jouw cijfers en/of het correct omgaan met je geld pakt zeer regelmatig niet goed uit voor ondernemers. Ook ik ben weleens onhandig met mijn inkomsten omgegaan, dus ik weet uit eigen ervaring wat de gevolgen kunnen zijn.

Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar methoden om slimmer of handiger met geld om te gaan, maar ook om klanten te leren hun cijfers te lezen en de gevolgen van hun acties zelf te kunnen beoordelen.

Door alle ervaring die ik heb opgedaan zie ik mijzelf meer als 'een winstverbeteraar of winstmentor' en niet alleen omdat ik gecertificeerd Profit First Professional ben, maar ook door andere opleidingen die ik heb gevolgd.

Een veel gehoorde opmerking na calls en trainingen is dat mijn uitleg erg duidelijk en begrijpelijk is. Iets wat ik heel belangrijk vind, want jouw begrip staat voorop zodat jij de touwtjes in handen kan nemen en kan groeien als ondernemer!

Ik help je graag bij het beantwoorden van jouw vragen zodat je weer een stap (of zelfs meerdere) verder kunt komen.

 

Bianca van der Zwet, Profit Optimiser & Business Mentor

Veelgestelde vragen

Disclaimer!

Ik geef antwoord op basis van de informatie die ik van jou ontvangen heb, gecombineerd met mijn kennis en ervaring.

Bij meer dan 95% van de vragen is dit ruim voldoende om een correct en volledig antwoord te geven of een passende oplossing aan te dragen.

Er is echter altijd een kans dat ik niet alle informatie heb ontvangen, waardoor het kan zijn dat mijn antwoord niet 100% kloppend is in jouw situatie.
Dit kan helaas voorkomen en kan ik niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Jouw bedrijf en jouw situatie zijn uniek; dat betekent dat een antwoord op jouw vraag dit ook is. Deel je dit antwoord met een andere ondernemer of bedrijf ben ik niet verantwoordelijk voor de gedeelde informatie: ik ken immers deze persoon en het bedrijf niet.

Moet ik klant zijn bij Administratiekantoor van der Zwet om deze Call te kunnen boeken?

Nee, je hoeft geen klant bij ons te zijn. Deze call is voor alle ondernemers die  de juiste antwoorden op hun vragen zoeken.

De Call is ontstaan toen ik veel ondernemers online vragen zag stellen en die 10 (of zelfs 50) verschillende, tegenstrijdige of zelfs foute antwoorden zag krijgen.

Graag help ik jou aan het juiste antwoord of de oplossing voor jouw probleem.

Hoe lang duurt de call?

Een call duurt maximaal 1 uur, maar kan door de goede voorbereiding ook met 45 minuten afrgerond zijn.

Zijn de kosten aftrekbaar voor mij als ondernemer?

Ja zeker. De investering voor de ‘Profit Boost Call’ kan je aftrekken als kosten in jouw bedrijf.

Hoeveel vragen mag ik stellen?

Het aantal vragen is feitelijk onbeperkt zolang deze binnen het ingeplande uur betantwoord kunnen worden.

Bij meer ingewikkelde vragen kunnen er soms maar 1 of 2 vragen beantwoord worden. Heb je veel kleine vragen of heb je onze afspraak goed voorbereid dan kunnen ook veel vragen beantwoord worden

Over welke onderwerpen kan ik vragen stellen?

Je kan o.a. vragen stellen over de onderstaande onderwerpen. Deze lijst is niet compleet of volledig.

 • boekhouding
 • specifieke boekingen
 • keuze van het juiste systeem of pakket voor jou en jouw bedrijf
 • koppelen van systemen
 • bewaarplicht
 • geld lenen
 • huis kopen
 • aftrekposten
 • MoneyBird
 • MoneyMonk
 • geldzaken
 • automatisch incasseren bij klanten
 • verkopen via een webshop
 • webshop koppelen aan MoneyBird
 • belastingzaken
 • uitkomsten van belastingaangiften
 • BTW aangiften
 • BTW regels
 • BTW tarieven
 • internationaal ondernemen
 • samenwerken met andere ondernemers
 • urenregistratie
 • kilometerregistratie
 • personeel aannemen
 • ondernemerschap
Kunnen alle zakelijke vragen gesteld worden?
Zoals vaak gezegd wordt: ‘vragen staat vrij’… Maar sommige vragen zijn te groot of uitgebreid voor een Profit Boost Call. Denk hierbij aan; leren boekhouden, leren hoe je een aangifte BTW of inkomstenbelasting zelf kan doen, gevolgen van een investering of een plan, etc.

Hiervoor kan  je beter contact op nemen met support@akzwet.nl om te overleggen wat beter past of een maatwerk afspraak.

Waarom krijg ik maar een jaar toegang tot de opname?

Wetgeving en regels veranderen constant; de antwoorden die je van mij krijgt zijn volgens de wetten & regels van het jaar waar de vraag over gaat. In een ander kalenderjaar is het mogelijk dat deze wet of regel geheel anders is of zelfs (nog) niet bestaat.

Kan tijdens deze Call mijn boekhouding ingesteld worden??

Tijdens de Call kan ik evt. kleine aanpassingen in jouw boekhouding maken, maar er kan geen volledige administratie ingericht of gecontroleerd worden. Daar is deze Call veel te kort voor.

Mocht je dit wel willen dan kan je hiervoor een roadmap to profit call inplannen.

Help je me ook met het berekenen van mijn Profit First percentages?

Nee, binnen deze call is er onvoldoende tijd om percentages te berekenen.

Hiervoor bestaan de Quick Assessment (controle van de zelfgemaakte berekeningen) of een Profit First Assessment (berekening percentages incl. Winstrapport voor zakelijke en persoonlijke groei). Boek een Roadmap to Profit Call als wilt kijken welke optie het beste bij de fase van jouw bedrijf past.

Is deze call online?

De call is via Zoom; een online vergadertool. Dit programma kan je als deelnemer gratis gebruiken, wel kan het zijn dat je een account moet aanmaken.

Je ontvangt na het boeken van jouw ‘Profit Boost Call’ een e-mail met alle info hierover.

Met welke apparaten kan ik een Zoom Call doen?

Zoom kan je op elk mobiel device en laptop of computer gebruiken, zolang je een camera en een microfoon hebt. Zoom is platform onafhankelijk!

Het advies is wel om een laptop, MacBook of tablet te gebruiken; dan kan je eenvoudig  documenten en/of je scherm delen.

Wat als ik de call niet red?

Je mag eenmalig de call verplaatsen, maar dit dient wel minimaal 48 uur voor de ingeplande afspraak zijn. Daarna is de  gekochte call niet meer in te plannen.

Mijn vraag staat er niet tussen!
Stuur een mailtje met jouw vraag naar support@akzwet.nl.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Logo Administratiekantoor van der Zwet

© Copyright 2023. All rights reserved  |  Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden