Business & Mindset Call

Je loopt rond met vragen over jouw administratie. Ook heb je vragen over de belastingen, het ondernemer zijn of hoe je het beste je geld kan managen (Profit First).

Je hebt (nog) geen boekhouder, maar bent wel op zoek naar antwoorden. Al twijfel je over de antwoorden die je op social media, van collega ondernemers of bekenden krijgt. Vooral omdat sommige antwoorden elkaar loodrecht tegenspreken.

Toch heb je antwoorden nodig om verder te kunnen.
Boek dan een Business & Mindset Call.

Een uur lang kan jij al jouw vragen stellen aan een expert zonder dat je klant hoeft te worden bij ons kantoor. Bianca is Profit First boekhouder, Winstadviseur en Belastingconsulent met meer dan 14 jaar ervaring als ondernemer. Daarbij is zij bekend met diverse branches waardoor je uit haar brede kennis en ervaring kan putten.

Na afloop van het gesprek ontvang je een opname van de Call zodat je deze later kan terugkijken.

Business & Mindset Call

Investering: €97,- excl. BTW

Meld je aan voor een Business & Mindset Call:

Geldmanagement trainingen 

  • Je verdient aardig met je bedrijf, maar je vraagt je af waar je geld blijft.
  • De zomerperiode ben je maar net aan doorgekomen met het geld dat je had en dit wil je niet meer.
  • De BTW aangifte komt eraan en je weet niet hoe je die nu weer moet betalen.
  • Je vraag je af hoe je de aangifte inkomstenbelasting moet betalen   

Profit First is dé geldmanagement tool om hier grip op te krijgen. Door het verdelen van het ontvangen geld in verschillende potjes weet je altijd waar je aan toe bent en waar je extra stappen moet gaan zetten. Door je geld te sturen werk je naar dagelijks inzicht toe zonder dat je jouw boekhouding in hoeft te duiken!

Geldmanagement trainingen

Ken je Profit First nog niet meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop. Tijdens de workshop leer je alle basisprincipes van Profit First en na afloop kan je direct starten met het sturen van jouw geld.


Investering: €137,- excl. BTW
Early Bird: € 97,- excl. BTW

 

Eerstvolgende datum dat je kan kennismaken: 17 september van 14:00 – 16:00u te Hilversum

Werk je al met een systeem gebaseerd op Profit First om je geld te managen, maar wil je dit aanpassen aan jouw wensen, doelen en dromen? Schrijf je in voor de gevorderden workshop en versterk jouw plan voor de toekomst.


Investering: €197,- excl. BTW
Early Bird € 147,- excl. BTW

Pas je eigen systeem aan op: 3 september van 13:30 – 16:00u te Hilversum

Accountability groep

Je hebt een plan gemaakt voor jouw bedrijf en je weet precies wat je wilt bereiken de komende 12 maanden. Toch mis je de focus of een stok achter de deur om hiermee aan de slag te gaan. Vaak komt de waan van de dag er weer tussen: klanten met een spoedklus, je gezin, een ziek kind, auto naar de garage. Je kent het wel…

In de Accountability Groep ga je 12 weken lang aan de slag met jouw dromen en doelen. Tijdens de eerste bijeenkomst (live) stel jij jouw plan op en zet je de eerste lijnen van jouw plan uit. En zet je jouw doelen, subdoelen en actiestappen voor de komende 3 maanden op papier.

Tijdens de wekelijkse online check-ins (30-60 minuten) deel je jouw  voortgang met de groep. Je kan hier jouw succesmomenten en de stroef lopende stappen delen, maar ook vragen om ideeën of hulp.

Voor deze sessies zijn tools en worksheets ontwikkeld welke gericht zijn op het behalen van jouw doelen.

Accountability groep

De eerstvolgende groep start op 7 september 2020!
Tussentijds instromen in een groep is niet mogelijk
omdat de live dag verplicht is voor deze 12 weken.

Investering: €197,-  excl. BTW

Maximum aantal deelnemers: 6

Bereken je uurtarief

In deze online training ga jij aan de slag om jouw eigen minimale uurtarief te berekenen.

De overheid wilde een systeem starten dat zou  bepalen of je ondernemer bent of niet op basis van jouw uurtarief. Gelukkig komt dit systeem er niet, maar het is wel mijn ervaring dat veel ondernemers te weinig geld vragen voor hun diensten. Het gevolg hiervan is dat veel ondernemers geen ‘normaal’ inkomen verdienen.

Tijdens deze training leer je wat het minimale uurtarief is wat jij moet berekenen naar een klant toe om jouw gewenste inkomen te verdienen.

En blijkt dat jouw huidige uurtarief te laag is dan is er een hele module over hoe en waarmee jij jouw uurtarief kan verhogen.

Deze training bevat ook een live Q&A/Brainstormsessie in de derde week van de training.

Bereken je uurtarief

Eerstvolgende ronde start op 13 juli 2020

Investering: €87,- excl. BTW
Early Bird: €47,- excl. BTW