fbpx

Business & Mindset Call

Je loopt rond met vragen over jouw administratie. Ook heb je vragen over de belastingen, het ondernemer zijn of hoe je het beste je geld kan managen (Profit First).

Je hebt (nog) geen boekhouder, maar bent wel op zoek naar antwoorden. Al twijfel je over de antwoorden die je op social media, van collega ondernemers of bekenden krijgt. Vooral omdat sommige antwoorden elkaar loodrecht tegenspreken.

Toch heb je antwoorden nodig om verder te kunnen.
Boek dan een Business & Mindset Call.

Een uur lang kan jij al jouw vragen stellen aan een expert zonder dat je klant hoeft te worden bij ons kantoor. Bianca is Profit First boekhouder, Winstadviseur en Belastingconsulent met meer dan 14 jaar ervaring als ondernemer. Daarbij is zij bekend met diverse branches waardoor je uit haar brede kennis en ervaring kan putten.

Na afloop van het gesprek ontvang je een opname van de Call zodat je deze later kan terugkijken.

Business & Mindset Call

Investering: €97,- excl. BTW

Meld je aan voor een Business & Mindset Call:

Profit First trainingen

  • Je verdient aardig met je bedrijf, maar je vraagt je af waar je geld blijft.
  • De zomerperiode ben je maar net aan doorgekomen met het geld dat je had en dit wil je niet meer.
  • De BTW aangifte komt eraan en je weet niet hoe je die nu weer moet betalen.
  • Je vraag je af hoe je de aangifte inkomstenbelasting moet betalen   

Profit First is dé geldmanagement tool om hier grip op te krijgen. Door het verdelen van het ontvangen geld in verschillende potjes weet je altijd waar je aan toe bent en waar je extra stappen moet gaan zetten. Door je geld te sturen werk je naar dagelijks inzicht toe zonder dat je jouw boekhouding in hoeft te duiken!

Geldmanagement trainingen

Ken je Profit First nog niet meld je dan aan voor de kennismakingsworkshop. Tijdens de workshop leer je alle basisprincipes van Profit First en na afloop kan je direct starten met het sturen van jouw geld.


Investering: € 97,- excl. BTW

 

Eerstvolgende datum dat je kan kennismaken:
14 januari van 14:00 – 16:00u (online)

Werk je al met een systeem gebaseerd op Profit First om je geld te managen, maar wil je dit aanpassen aan jouw wensen, doelen en dromen? Schrijf je in voor de gevorderden workshop en versterk jouw plan voor de toekomst.


Investering: € 197,- excl. BTW

 

Bouw aan je eigen geldmanagement systeem:
Nog niet ingepland

Focus For Profit Mastermind

Werk gefocust aan jouw zakelijke, privé én persoonlijke doelen.

Tijdens de eerste bijeenkomst ga jij jouw doelen vaststellen. Niet alleen op de lange termijn (3, 5 en 10 jaar), maar juist ook op het korte termijn (1 jaar, 3 maanden).

Waar zou jou binnen een termijn van x weken of maanden willen staan met jouw bedrijf?

Op basis van dat antwoord ga jij jouw 12 weken plan inzichtelijk maken en de bijbehorende acties bepalen. Met deze stappen ga je aan de slag. 

Tijdens de wekelijkse groepscoaching gaan wij samen kijken naar jouw plan; wat werkt, wat werkt niet. Ook kan je in de groep om feedback of ideeën vragen over een probleem waar je tegenaan loopt.

Door de groep en de groepscoaching zal je sneller vooruit gaan dan wanneer je alleen aan de slag zou gaan. Hierdoor komen doelen sneller binnen bereik.

Tijdens deze mastermind gebruik je tools en worksheets die ontwikkelt zijn om je te ondersteunen en motiveren bij het behalen van doelen.

Accountability groep

De eerstvolgende groep start op 11 januari!
Tussentijds instromen in een groep is niet mogelijk
omdat de eerste bijeenkomst cruciaal is voor de voorgang en de groepsdynamiek

Investering: €249,-  excl. BTW

Maximum aantal deelnemers: 6

Money Mess to Business Flow Traject

Ga 6 maanden lang aan de slag met jouw bedrijf. Ga van chaos en tekorten naar winst en een vast salaris.

In 6 maanden tijd werken wij niet alleen aan onderdelen als; tarieven, winst, kosten, salaris, producten en diensten, maar gaan wij ook aan de slag met: money mindset, persoonlijke ontwikkeling, money management, Profit First, automatiseren en systematiseren. Zodat jouw bedrijf soepel en gericht winst kan maken.

Elke maand staat in het teken van een andere onderwerp. 

Je wordt 1-op1 begeleid door Bianca; Profit First Boekhouder en ondernemer met meer dan 14 jaar ervaring.

Dit traject is inclusief een Profit Assessment zodat er  een duidelijk beeld is van het punt waarop wij starten. Maar ook zodat wij een doel kunnen stellen om naartoe te werken.