fbpx

Toegang tot jouw boekhouding

Om jouw boekhouding te kunnen controleren, corrigeren, jaarcijfers op te stellen of zelfs de gehele administratie te verwerken heb ik toegang nodig.

Hieronder leg ik je uit hoe je mij uitnodigt tot jouw administratie. Deze uitleg is voor die online pakketten die het meest door ondernemers gebruikt worden.

Heb je nog een eigen online administratie? Onderaan de pagina staan de links naar MoneyBird en MoneyMonk. Beide links geven je korting. 

Staat jouw software er niet bij?
Stuur dan een e-mail naar support@akzwet.nl. Dan ontvang je de uitleg voor jouw pakket.

MONEYBIRD

MONEYMONK

IK WIL EEN ONLINE ADMINISTRATIE

Moneybird

In het filmpje hiernaast laat ik je zien hoe je mij kan uitnodigen voor jouw boekhouding. Je hoeft bij MoneyBird geen extra kosten te betalen voor het toevoegen van een extra gebruiker.

Hieronder vind je de stappen uitgeschreven om mij uit te nodigen om mee te kijken in jouw administratie in MoneyBird (MB):

* login in jouw administratie
* klik op het tandwiel rechtsboven (blauwe balk)
* Kies optie 3: Accountbeheer…..
* In het nieuwe scherm kan je rechts klikken op Gebruikers
* klik op de groene knop ‘gebruiker uitnodigen’
* kies voor de optie ‘boekhouder’ in het dropdown menu
* vul in het nieuwe scherm de volgende gegevens in:
Naam: Bianca van der Zwet
E-mail: b.vdzwet@akzwet.nl (mijn kantoor-account is aan dit mailadres gekoppeld)
* klik op de blauwe knop ‘uitnodigen’

Hierna ontvang ik een e-mail van MoneyBird waarmee ik jouw uitnodiging kan accepteren.

 

MoneyMonk

In het filmpje hiernaast leg ik je uit hoe je mij als boekhouder kan uitnodigen voor jouw administratie in MoneyMonk. Zorg er wel voor dat je mij de rol ‘boekhouder’ geeft; deze rol is gratis. Alle andere extra gebruikers kosten €15.00 (excl. BTW) per maand .

Voor het gemak heb ik de stappen ook hieronder uitgeschreven:

– Klik eerst op je eigen naam rechtsboven
– Ga naar: ‘Administratie instellingen’
– Kies het onderdeel ‘Gebruikers’
– Kies voor ‘+ Gebruiker toevoegen’
– Vink ‘dit is mijn boekhouder/accountant’ aan.
– gebruik het e-mailadres: b.vdzwet@akzwet.nl.
Jouw administratie komt in mijn bedrijfsomgeving te staan zodat ik eenvoudig tussen klantadministraties kan switchen.

 

MoneyBird

Stuur je nu losse facturen voor het werk dat je doet, maar heb je het idee om binnen 2 jaar ook via jouw eigen website producten, diensten, live en/of online trainingen te verkopen?

Dan is MoneyBird het juiste pakket voor jou! Je kan dit pakket namelijk koppelen aan diverse webhop software waardoor jij niet alles meer over hoeft te typen.

Daarnaast kan je jouw bankrekeningen koppelen en heb je de mogelijkheid om een iDeal-link op jouw facturen te zetten. Verder kan je ook je uren registreren binnen MoneyBird.

MoneyBird heeft 1 gratis abonnement en 3 betaalde abonnementen waartussen je maandelijks kan wisselen. Je abonnement is afhankelijk van de grootte van jouw administratie.

Wil je mij toegang geven tot jouw administratie?
Volg dan de stappen boven aan deze pagina.

Door te klikken op onderstaand logo klikt kan je je aanmelden bij MoneyBird.

Deze link* geeft jouw 120 dagen kosteloos gebruik van het meest uitgebreide abonnement (€35,- p.m.). Normaal is de proefperiode maar 60 dagen.

MoneyBird Expert

* Betreft een affiliatelink: wanneer je deze link gebruikt en betalende klant bij deze partij wordt ontvang ik een kleine vergoeding zonder dat het jou extra kost.

MoneyMonk

Werk je als freelancer en zal je jezelf ook blijven ‘verhuren’ op basis van een uurtarief. En heb je daarnaast geen plannen om via een website of webshop diensten of trainingen te verkopen?

Dan is MoneyMonk het pakket voor jou! Dit pakket is voor de dienstverlenende zzp-er en/of freelancer gemaakt.

Ook hier kan je meerder bankrekeningen koppelen en je uren registreren. Afschrijvingen kan je automatiseren en ook je kilometers kan je binnen MoneyMonk vastleggen.

Voor de administratie van de zzp-er/freelancer heeft MoneyMonk maar 1 abonnement. Heb je een VOF of B.V. dan betaal je het dubbele voor een abonnement i.v.m. de extra gebruiker.

Wil je mij toegang geven tot jouw administratie?
Volg dan de stappen hierboven.

Wil je werken met MoneyMonk? Klik dan op het logo hieronder.

Deze link* geeft jou tot 80% kickstart korting op het abonnement Start en wanneer je overgaat naar het abonnement Growth 50% korting .

Erkend MoneyBird Adviseur

* Betreft een affiliatelink: wanneer je deze link gebruikt en betalende klant bij deze partij wordt ontvang ik een kleine vergoeding zonder dat het jou extra kost.

0