Business to Profit

Via diverse diensten en onze besloten Business to Profit Club ondersteunen wij jou als ondernemer bij het laten groeien en winstgevender maken van jouw onderneming!

Administratie Coach

Door het volgen van onze online en ofline cursussen leren wij jou om zelf jouw administratie te voeren én te begrijpen. Verder kunnen wij jouw sparringspartner zijn bij het vinden van of overstappen naar de juiste software. Kunnen wij jouw administratie controleren, de salarisadministratie verzorgen en jouw accountability partner zijn op het gebied van jouw administratie en bedrijfsvoering.

i

Done For You Diensten

Als administratiekantoor kunnen wij jou diverse werkzaamheden uit handen nemen waardoor jij je kan richten op jouw vakgebied. Wij kunnen onder andere het volgende bieden: medewerker op lokatie, verwerken administratie, verzorgen aangiften BTW, ICP en VPB (vennootschapsbelasting), salarisadministratie. Bij deze werkzaamheden worden ook altijd strategiegesprekken ingepland zodat jouw kennis over jouw bedrijf up-to-date blijft.

In mijn hoofd schijnt de zon, nu ik weet dat mijn belastingaangiften onder de pannen zijn bij financiënheld @BiancavdZwet #hoera
Sarah Gagestein

Taalstrateeg en framing expert, Taalstrategie