fbpx

Profitable You

Als (startende) ondernemer maak je een grote groei door omdat je heel veel nieuwe ervaringen op doet. Je gaat letterlijk een nieuwe wereld in met een andere taal, maar ook met andere gewoonten en gebruiken. Om als ondernemer sterk in je schoenen te staan bieden wij diverse cursussen, coaching en trainingen aan waardoor jij als ondernemer zowel persoonlijk als met jouw bedrijf winstgevender wordt.

Profit First

Je wilt als ondernemer jouw geld op de juiste manier sturen zodat je altijd weet waar je aan toe bent; verdien je genoeg, heb je geld voor de belastingen, kan jij je kosten betalen of kan je al gaan werken aan jouw financiële vrijheid?
Met de diverse cursussen Profit First of door het laten uitvoeren van een Profit Assessment kan jij jouw geld daadwerkelijk op de juiste manier managen.

i

Done For You

Als boekhouder en belastingconsulent kan ik de administratie en boekhouding wel leuker en makkelijker maken. Ik kan de administratie inrichten en controleren, maar ook deze volledig voor je verwerken. Dat betekent: het  verwerken van de bonnen/facturen, het opstellen van BTW aangiften en aangiften inkomstenbelasting. Daarnaast heb ik ervaring met het uitvoeren van deze taken voor B.V.’s inclusief de aangiften vennootschapsbelasting en verplichte deponeringsstukken voor de KvK.
De salarisadministratie wordt door een externe specialist uitgevoerd.

In mijn hoofd schijnt de zon, nu ik weet dat mijn belastingaangiften onder de pannen zijn bij financiënheld @BiancavdZwet #hoera
Sarah Gagestein

Taalstrateeg en framing expert, Taalstrategie