fbpx

Online trainingen

Wij hebben diverse online trainingen ontwikkelt (én in ontwikkeling) waardoor jij als ondernemer steviger in jouw schoenen komt te staan.

 

Een greep uit de diverse (komende) trainingen:

* leer om jouw geld slimmer managen (Profit First voor beginners)
* leer de cijfers van jouw bedrijf lezen
* verbeter je geld mindset (Grow Your Money Mindset)
* ontwikkel winstgevende producten en diensten

Live trainingen

Door middel van live en live online trainingen kan jij je met de persoonlijke begeleiding van Bianca ontwikkelen op diverse gebieden als ondernemer.

Zo verzorgen wij o.a. trainingen waarbij je actief aan de slag gaat met de manier waarop jij met jouw geld omgaat (Profit First), of kan je jouw winstplan voor het komende jaar maken.

Binnenkort  start het groepsprogramma groeien met winst, waar je gaat leren om een stabiel en winstgevend bedrijf te bouwen. Een van de grote pijlers van dit programma: niet alleen consumeren van kennis, maar ook direct toepassen!

i

Een-op-een AANBOD

Wil je graag persoonlijk met Bianca aan de slag om jouw winstplan te maken of om met Profit First aan de slag te gaan? Daar kan je een VIP dag voor boeken.

Je gaat dan 1 dag lang samen met Bianca aan de slag met het onderwerp van jouw keuze. Doordat je een dag werkt op een andere, inspirerende locatie krijg je nieuwe ideeën, een andere energie en komt je met uitgewerkte plannen thuis.

Werk je met Moneybird en/of MoneyMonk en wil je zelf leren boekhouden? Door middel van het inrichten van de administratie door ons én de 2-3 blokken privéles is dit zeker mogelijk.

 

Boekhouding

Ik geloof echt in de vaardigheden van de ondernemer én het samen verder komen.

Een samenwerking bestaat uit het volgende:

* jij doet zelf jouw online boekhouding (in Moneybird en/of MoneyMonk)
* wij controleren de administratie
* wij stellen de BTW aangifte  op
* wij verzorgen de inkomstensbelasting.
* 4x per jaar overleg over de stand van zaken

Deze samenwerking is altijd in combinatie met een Profit First Coaching traject van minimaal 3 maanden. Mijn ervaring is dat ondernemers die hun geld slim managen direct winstgevender zijn én minder risico’s lopen; je bouwt namelijk een stabiel en winstgevend bedrijf.

 

In mijn hoofd schijnt de zon, nu ik weet dat mijn belastingaangiften onder de pannen zijn bij financiënheld @BiancavdZwet #hoera
Sarah Gagestein

Taalstrateeg en framing expert, Taalstrategie