fbpx

money & Mindset

Een bedrijf is levensvatbaar wanneer deze winst maakt. Maar hoe bereik je dat? En nog belangrijker: hoe zorg je er voor dat je slim met je geld omgaat en het er niet aan alle kanten weer uitvliegt?

Een aantal factoren die hier invloed op hebben:

*Een positieve Money Mindset
*Een systeem voor Geldmanagement
* Begrip van jouw Cijfers
*Een goed Winstplan

Onze basis van het Money & Mindset aanbod liggen in het systeem Profit First.

jij als ondernemer

Als ondernemer groei je met jouw bedrijf mee, maar soms groeit jouw bedrijf sneller dan jij doet. Of wil je dat jouw bedrijf een paar stappen verder zou zijn dan dat het nu is. Je leert echt aan welke knoppen je moet draaien om zelf of bedrijfsmatig te groeien.

Wij hebben een aantal trainingen en coachingstrajecten en 1-op-1 sessies die zowel jou als jouw bedrijf vooruit helpen. Denk hierbij aan; bepaal jouw uurtarief,  de Ondernemers Growth Call, ontwikkel een winstgevend aanbod, creëer je winstplan, het groepsprogramma Groeien met Winst, etc.

admin & tax

Naast geld en jouw eigen vaardigheden zijn een kloppende boekhouding en correcte belastingaangiften ontzettend belangrijk. Immers enkel een bijgewerkte administratie met de juiste cijfers bevat informatie waarop jij beslissingen kan nemen. Iedereen kan leren dit zelf te doen; al dan niet met een administratiekantoor dat (regelmatig) meekijkt.

Wij zijn MoneyBird en MoneyMonk adviseur en Twinfield Expert, maar ondersteunen ook andere online boekhoudpakketten. Boekhouden  is immers aan vaste regels gebonden.

In mijn hoofd schijnt de zon, nu ik weet dat mijn belastingaangiften onder de pannen zijn bij financiënheld @BiancavdZwet #hoera

Sarah, Taalstrateeg

0