fbpx
Logo Administratiekantoor van der Zwet

Profit Boost Call!

Antwoord op jouw ondernemersvragen

Ben jij een veelzijdige, ambitieuze ondernemer die een winstgevender bedrijf wil opbouwen zonder stress en chaos? Zit je met (ondernemers)vragen die je maar niet beantwoord krijgt. Of wil je nu eens duidelijkheid over bepaalde administratieve onderwerpen of de belastingen? Lees hieronder verder, want Bianca van Administratiekantoor van der Zwet staat klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar zakelijk en financieel succes!

Stel je voor dat al jouw vragen over boekhouding, belastingen, Profit First, geldmanagement en andere essentiële aspecten van het ondernemerschap beantwoord worden. Onze “Profit Boost Call” is dé ultieme oplossing voor degenen die nog niet klaar zijn om met een boekhouder te werken of daar nog niet toe in staat zijn.

Waarin onderscheid onze call zich:

tijdsbesparende oplossing

Geen uren zoeken om tientallen tegen-strijdige antwoorden te vinden. Ontvang gerichte antwoorden op jouw vragen van een expert.

 

begrijpelijke taal

Veel termen van de belastingdienst en andere partijen worden in duidelijke taal en normale woorden uitgelegd.

persoonlijke groei

Door de nieuwe informatie en kennis die je tijdens deze call opdoet groei jij als ondernemer én persoon.

toegang tot opname

Tijdens de call komt er  veel informatie op je af wat overweldigend kan zijn. Daarom krijg je na de call nog 6 maanden toegang tot de opname hiervan.

deskundige begeleiding

Door haar ervaringen  in de afgelopen 20 jaar in haar eigen bedrijven en die van haar klanten (klein en groot) en haar opleidingen (Profit First Profes-sional, belastingconsu-lent, Lean Yellow Belt) heeft Bianca een grote bak met kennis waar zij uit kan putten.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Laat onwetendheid over de regels of financiële zorgen je niet tegenhouden om het winstgevende bedrijf en het leven te creëren dat je wenst. Zet de eerste stap richting financiële vrijheid en rust: boek vandaag nog jouw “Profit Boost Call”!

Elke maand zijn er op vaste dagen boekingen mogelijk. Om jouw plek veilig te stellen hoef je enkel op de knop ‘Boek mijn Profit Boost Call!’ te klikken. Na betaling kan je direct jouw afspraak inplannen.

Investeer vandaag nog in jezelf en je bedrijf. Laten we samen de reis naar een winstgevende en inspirerende toekomst starten!

Hoe jij over geld denkt én hoe jij met jouw geld omgaat
beïnvloedt het succes van jouw bedrijf

Hoe gaat een ‘Profit Boost Call” in zijn werk?

Stap 1: je investeert in een 'Profit Boost Call'

Stap 2: je boekt jouw 'Profit Boost Call' in

Direct na jouw betaling kan je jouw afspraak online inplannen.

Stap 3: Je ontvangt een vragenlijst ter voorbereiding

Direct na het inplannen van jouw afspraak ontvang je een e-mail met een vragenlijst ter voorbereiding op onze afspraak. Zorg dat je deze invult.

Stap 4: de Profit Boost Call

Tijdens de call krijg je antwoord op de vragen die jij vooraf in het formulier doorgegeven hebt. Wanneer er tijd voor is worden ook de vragen die tijdens de call opkomen beantwoord.

Step 5: na jouw Call

Je ontvangt een link naar de opname van de call zodat je deze op elk moment kan terugkijken. Je krijgt 1 jaar lang toegang.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Wat anderen zeggen…

“…de zon schijnt in mijn hoofd na mijn overleg met financiënheld Bianca”

Investering: €125,– (excl. BTW)

Sinds 2009 ben ik al werkzaam als boekhouder en belastingconsulent. Destijds ben ik gestart met de gedachte dat ik ervoor wilde zorgen dat iedere ondernemer een kloppende administratie had. En zeker een goede boekhouding is van belang voor een bedrijf, maar wat nog belangrijker bleek te zijn was begrip van het ondernemerschap en geldzaken.

Want een goedlopend bedrijf hebben zonder begrip van jouw cijfers en/of het correct omgaan met je geld pakt zeer regelmatig niet goed uit voor ondernemers. Ook ik ben weleens niet juist met mijn inkomsten omgegaan, dus ik weet dondersgoed wat de gevolgen kunnen zijn.

Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar methoden om slimmer of handiger met geld om te gaan, maar ook om klanten te leren hun cijfers te lezen en de gevolgen van hun acties zelf te kunnen beoordelen.

Door alle ervaring die ik heb opgedaan kan ik mijzelf ondertussen ‘winstverbeteraar‘ noemen naast dat ik gecertificeerd Profit First Professional ben. Tijdens en na gesprekken met klanten/ondernemers hoor ik regelmatig dat mijn uitleg erg duidelijk en begrijpelijk is. Iets wat ik heel belangrijk vind, want jouw begrip staat voorop zodat jij de touwtjes in handen kan nemen en kan groeien als ondernemer!

Ik help je graag bij het beantwoorden van jouw vragen zodat je weer een stap (of zelfs meerdere) verder kunt komen.

 

Bianca van der Zwet, Profit Optimiser & Business Mentor

Veelgestelde vragen

Disclaimer!

Ik geef antwoord op basis van de informatie die ik van jou ontvangen heb, gecombineerd met mijn kennis en ervaring.

Bij meer dan 95% van de vragen is dit ruim voldoende om een correct en volledig antwoord te geven of een passende oplossing aan te dragen.

Er is echter altijd een kans dat ik niet alle informatie heb ontvangen, waardoor het kan zijn dat mijn antwoord niet 100% kloppend is in jouw situatie.
Dit kan helaas voorkomen en kan ik niet verantwoordelijk voor gehouden worden.

Jouw bedrijf en jouw situatie zijn uniek; dat betekent dat een antwoord op jouw vraag dit ook is. Deel je dit antwoord met een andere ondernemer of bedrijf ben ik niet verantwoordelijk voor de gedeelde informatie: ik ken immers deze persoon en het bedrijf niet.

Kunnen alle zakelijke vragen gesteld worden?

Is dit jouw enige vraag dan kan deze mogelijk wél in 1 call behandeld worden. Maar vragen waarvoor meer tijd nodig is (i.v.m. uitzoekwerk, grote hoeveelheid informatie) zullen via een aparte afspraak besproken moeten worden 

Bij onderwerpen als leren boekhouden, het inrichten van een administratie, verzorgen van en belastingaangifte en/of controle van een gehele administratie zal ik je een voorstel sturen omdat dit te grote onderwerpen zijn voor een Profit Boost Call. Heb je hier vragen over stuur dan een berichtje naar ons team

Over welke onderwerpen kan ik vragen stellen?

Je kan o.a. vragen stellen over de onderstaande onderwerpen. Deze lijst is niet compleet of volledig.

 • boekhouding
 • specifieke boekingen
 • keuze van het juiste systeem of pakket voor jou en jouw bedrijf
 • koppelen van systemen
 • bewaarplicht
 • geld lenen
 • huis kopen
 • aftrekposten
 • MoneyBird
 • MoneyMonk
 • geldzaken
 • automatisch incasseren bij klanten
 • verkopen via een webshop
 • webshop koppelen aan MoneyBird
 • belastingzaken
 • uitkomsten van belastingaangiften
 • BTW aangiften
 • BTW regels
 • BTW tarieven
 • internationaal ondernemen
 • samenwerken met andere ondernemers
 • urenregistratie
 • kilometerregistratie
 • personeel aannemen
 • ondernemerschap
Hoeveel vragen mag ik stellen?

Het aantal vragen is feitelijk onbeperkt zolang deze binnen het ingeplande uur betantwoord kunnen worden.

 

Bij meer ingewikkelde vragen kunnen er soms maar 1 of 2 vragen beantwoord worden. Heb je veel kleine/eenvoudige vragen of heb je onze afspraak goed voorbereid dan kunnen er mogelijk meer dan 10 vragen beantwoord worden

Moet ik klant zijn bij Administratiekantoor van der Zwet om deze Call te kunnen boeken?

Nee, je hoeft geen klant bij mij te zijn. Deze call is voor ondernemers zonder boekhouder of accountant die antwoorden op hun vragen zoeken.

De Call is ontstaan doordat ik regelmatig ondernemers zag die op hun vragen verschillende antwoorden kregen in bijv. Facebook groepen. Soms zaten er zelfs antwooden bij die totaal incorrect waren.

Graag help ik jou aan het juiste antwoord of de oplossing voor jouw probleem.

Zijn de kosten aftrekbaar voor mij als ondernemer?

Ja zeker. De investering voor de ‘Profit Boost Call’ kan je aftrekken als kosten in jouw bedrijf.

Hoe lang duurt de call?

Een call duurt maximaal 1 uur, maar kan door de goede voorbereiding ook met 45 minuten afrgerond zijn.

Is deze call online?

De call is via Zoom; een online vergadertool. Dit programma kan je als deelnemer gratis gebruiken, wel kan het zijn dat je een account moet aanmaken.

Je ontvangt na het boeken van jouw ‘Profit Boost Call’ een e-mail met alle info hierover.

Kan tijdens deze Call mijn boekhouding ingesteld worden??

Tijdens de Call kan ik evt. kleine aanpassingen in jouw boekhouding maken, maar er zal geen volledige administratie ingericht of gecontroleerd worden. Daar is deze Call veel te kort voor. 

Mocht je dit wel willen dan kan je hiervoor een ‘roadmap to profit call’ inplannen.

Met welke apparaten kan ik een Zoom Call doen?

Een Zoom call kan met je mobiel, tablet, laptop en/of computer (ongeacht het platform iOS, Android of Windows)

Wanneer je ook documenten wilt laten zien tijdens het jouw ‘Profit Boost Call’ raad ik je aan ‘in te bellen’ met jouw laptop of computer. Gegevens zijn voor ons allebei beter te bekijken en te bespreken.

Wat als ik de call niet red?

Je mag eenmalig de call verplaatsen, maar dit dient wel minimaal 48 uur voor de ingeplande afspraak zijn. Daarna is jouw gekochte call niet meer geldig.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Stuur een mailtje met jouw vraag naar support@akzwet.nl.

Gebruik dan de volgende code [PBC] in het onderwerp; dan wordt deze zo snel mogelijk opgepakt en beantwoord.

Help je me ook met het berekenen van mijn Profit First percentages?

Nee, binnen deze call is er onvoldoende tijd om percentages te berekenen.

Hiervoor bestaand de Quick Assessment (controle van de zelfgemaakte berekeningen) of een Profit First Assessment (berekening percentages incl. Winstrapport voor zakelijke en persoonlijke groei). Boek een kennismakingsgesprek Profit First als je wilt weten welke beter past.

Investering: €125,– (excl. BTW)

Administratiekantoor van der Zwet richt zich op het vergroten van de moneymindset en de geldmanagement vaardigheden van multipassionele ondernemers d.m.v. coaching en trainingen

© Copyright 2023. All rights reserved  |  Privacy Policy  |  Algemene Voorwaarden