Bereik ons op: 035-533 70 05

Ons team

Bianca van der Zwet

Bianca van der Zwet RBc

Directeur

Na diverse financieel-administratieve functies bij verschillende bedrijven heeft Bianca, eind 2009, haar eigen administratiekantoor opgericht. Haar motivatie? Zij zag bij veel bedrijven dat er meerdere verbeterpunten waren op haar werkgebied. Maar zij wist ook dat zij meerwaarde zou kunnen leveren aan ondernemers die cijfermatig minder sterk waren. In de loop van de tijd had ze veel contact met verschillende ZZP’ers. Voor die groep kwam ook een verschuiving in de vraag naar hulp.
Behalve ondersteuning in de boekhouding en belastingaangiften geeft Administratiekantoor Van der Zwet ook startersbegeleiding en ondernemersadviezen. Zoals vele cliënten zeggen: Bianca is van vele markten thuis en een prettige sparringspartner. Bianca heeft in 2015 de titel Register Belastingconsulent behaald.
E-mail: support[a]akzwet.nl
Telefoon: 035 – 533 7005

Frieda van Doornik Bos

Financieel administratief medewerkster

Frieda heeft haar jarenlange ervaring als financial controller zowel als werknemer als als werkgever in de installatietechniek. Door deze ervaring kan zij situaties goed van twee kanten bekijken. Frieda zorgt voor het verwerken van jouw administratie en het opstellen van jaarstukken.
E-mail: support[a]akzwet.nl
Telefoon: 035 – 533 7005

Joyce Rijkse

Financieel administratief medewerkster

Joyce heeft boekhoudkundige ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken; de laatste jaren vooral in de beveiligingsbranche. Binnen ons bedrijf zorgt zij voor het verwerken van de aangeleverde administraties.
E-mail: support[a]akzwet.nl
Telefoon: 035 – 533 7005

Robbert Vos

Algemeen medewerker (pt)

Robbert ondersteunt het kantoor in alle voorkomende werkzaamheden in drukke tijden en leert ondertussen het vak in de praktijk.
E-mail: support[a]akzwet.nl
Telefoon: 035 – 533 7005

extra hulp

Overige medewerkers

In drukke periodes maken wij gebruik van een pool van financieel-administratief professionals. U kunt hen via ons algemene e-mailadres bereiken.
E-mail: support[a]akzwet.nl

Profit First
Twinfield Expert
Officieel partner van ikwordzzper.nl

van der Zwet Administratieve Dienstverlening maakt gebruik van cookies. Meer informatie

De instellingen voor cookies zijn voor deze website gezet op 'toestaan' om je de best mogelijk ervaring te geven bij het browsen van onze website. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website of je klikt op "akkoord" dan stem je in met deze instelling. Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan anderen, maar zullen gebruikt worden voor het analyseren en optimaliseren van het gebruik van onze website.

Sluiten