fbpx

Administratiekantoor van der Zwet

Take Your Business to Profit

Bianca van der Zwet


Wie ben ik?


Hé hallo! Het is mijn missie om
jou als ondernemer weer plezier te geven in het ondernemen door: winst te maken vanaf de 1e euro die je ontvangt, jouw cijfers begrijpelijk te maken en je te leren hoe je deze zelf up-to-date kan houden.

Mijn naam is Bianca van der Zwet, Profit First Professional, belastingconsulent en boekhouder. En ik leer je om zelf weer de touwtjes in handen te krijgen – ook als je denkt helemaal niets te begrijpen van boekhouden, winst-verliesrekening of een balans. Ik laat je zien wat ze betekenen en wat je ermee kan doen. 

Zie mij als jouw winstadviseur, strategische partner of een externe financieel directeur; jij en ik gaan samen aan de slag om stap-voor-stap een plan te maken om jouw bedrijf winstgevend(-er) te maken en de administratie te stroomlijnen. En dat allemaal in duidelijke taal zodat het begrijpelijk voor je wordt en geen abracadabra blijft.

Wil jij de volgende stap zetten in jouw bedrijf en vanaf nu winst maken bij elk bedrag dat je ontvangt?

Meld je aan voor mijn ‘6 TIPS om meer geld over  te houden’.

Plan Your Profit 2023

Heb je honderden ideeën, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je effectief meer omzet gaan maken, maar wil je daarbij ook meer onder de streep overhouden?

Op 20 december a.s. kan je tijdens de online live training ‘Plan Your Profit 2023’ een overzicht creëeren in de choas. En ontdek je welke ideeën je het beste kan gaan ontwikkelen.

Meld je alvast aan op de wachtlijst en ontvang als 1e meer informatie!

services

Wil je zelf jouw administratie doen of juist laten verzorgen?

Zoek je een kantoor voor jouw aangifte inkomstenbelasting of voor de BTW aangifte?

Of wil je eens sparren over een vraagstuk binnen jouw bedrijf?ben je op zoek naar een kantoor welke jou op meerdere manieren kan ondersteunen?


Kijk eens bij onze diensten of plan een kosteloos kennismakingsgesprek (online) in.

Meer informatie vind je onder: Onze services